Hans Beuk is lid van de werkgroep sinds 2000. Hans is cultureel werker en als zodanig altijd werkzaam geweest binnen de kring van mensen met een lichamelijke functiebeperking. Hij vertegenwoordigt De Paraplu, organisatie van en voor mensen met een lichamelijke functiebeperking uit de stad en de provincie Utrecht.

 

Suzanne Ruijters is lid van de werkgroep sinds eind 2010. Zij werkt als medewerker inclusie en support bij Sherpa, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Zij houdt zich vooral bezig met projecten rond kwaliteit van bestaan. Ook heeft zij ervaringsdeskundigheid als moeder en zus van een zoon en een broer met een beperking. In haar vrije tijd zingt zij en speelt ze viool en harp, o.a. voor mensen met een beperking via de stichting Ranjaconcerten.

 

Rieks Swarte is lid van de werkgroep sinds 2010. Rieks is van beroep systeemontwikkelaar. In zijn vrije tijd is hij actief met muziek, als zanger en drummer. Als vrijwilliger kwam hij bij De Paraplu in aanraking met mensen met een lichamelijke functiebeperking. Vanuit deze achtergrond sloot hij zich aan bij de werkgroep.

Aanvullende gegevens